CREA

De collectie douchewanden CREA is een voorstel voor de meest veeleisende klanten die niet alleen kwaliteit, maar ook unieke stijl waarderen. De 200 cm hoge CREA kajuitdeur is gemaakt van veilig dik gehard glas, bedekt met een CleanPro beschermlaag, waardoor hij niet alleen elegant is, maar ook heel gemakkelijk schoon te maken. De CREA-collectie omvat 2 versies van cabines – met scharnieren en met schuifdeuren. Het unieke scharnier met heffunctie dat wordt gebruikt in cabines met vlakke scharnieren, presenteert een geheel nieuwe kwaliteit en design dat uniek is op de Poolse markt.

Naast de vlakke scharnieren is er een speciale goot op de deur geïnstalleerd, die alle waterdruppels in de cabine afvoert – ook als de deur open staat. Hierdoor voorkom je spetters op de vloer tijdens het douchen en blijft je badkamer droog en schoon. De CREA-serie cabines omvat ook schuifcabines met een stil sluitsysteem en een verborgen schuifsysteem,
wat zorgt voor het comfort van alledaags gebruik. De CREA-collectie is de perfecte oplossing voor fans van innovatieve oplossingen en design op het hoogste niveau.